Hirdetés

R6S: Így lehetsz a meccsek legjobb anchor játékosa!

Minden csapatba kell egy jó anchor játékos, mutatjuk hogyan lehetsz te a legjobb.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Mindenki tudja, hogy a Siege-en belül mennyi különféle szerep kapott helyet és hogy ezekre a szerepekre rengeteg operátor elérhető. De melyek a jó választások az egyes szerepkörökre? Bemutattuk már a hard breachereket, a roamereket, az entry fraggereket és a soft breachereket is, most jöjjenek az anchorok, akik sokak szerint unalmasak, mégis rendkívül fontosak.

Az anchor operátorok legtöbbször egy speciális eszközzel rendelkeznek, amikkel remekül tudják égetni a támadók idejét. Ők kivétel nélkül mindig a lerakókon játszanak, legfontosabb dolguk pedig, hogy értékes információval lássák el a roamer csapattársaikat, ezzel is megnehezítve a támadók helyzetét. Ők végzik el a piszkos munkát, a támogatást. Nem is véletlen, hogy a legtöbb ember szerint unalmasak. Lehet, hogy nem velük játszva a legizgalmasabb egy meccs, mégis fontos szerepük van a győzelemben.

Ha te magadra vállalnád ezt a fontos szerepet, akkor íme néhány tipp, hogy hogyan és kivel játssz.

Smoke

What Rainbow Six Operator are you? | Tom clancy's rainbow six, Ubisoft, Tom  clancy

Hogyha anchort szeretnél játszani, de még nem döntötted le hogy pontosan kit, akkor Smoke lehet a legjobb választás számodra. A fegyverei rendkívül erősek egy anchorhöz képest. A shotgunja sokak szerint a legerősebb sörétes a játékban, de az SMG-11 sem gyenge a kezében, még akkor sem, ha a recoilt azért alaposan be kell gyakorolni.

Smoke egy ikonikus karakter, három füst canisterrel rendelkezik, amik aktiválásuk után 10 másodpercig mérgező gázt bocsájtanak ki magukból, ezzel is sebezve az ellenfelet. Ma már nem csak és kizárólag anchorként használjuk őt, van amikor flexként játszanak vele, hogy a canisterekkel megakadályozzák az ellenfél belépést egy szobába vagy az épületbe. 

Echo

Echo R6 | Rainbow six siege art, Tom clancy's rainbow six, Echo

Tegyük fel, hogy a támadók 1v4-be kerültek, már szinte a markukban van a győzelem. Egyetlen dolog van hátra, le kell plantelni és megvárni, hogy leteljen az idő. Hirtelen egy robbanás rázza meg a szervert, a plant pedig megszakad, ezzel rögtön a védőkhöz került a nyertes kör. Izgalmasnak hangzik, nem igaz?

Echo képessége számomra az egyik leghasznosabb a játékban. Fel tud rakni kettő darab, szinte teljesen láthatatlan drónt a plafonra, amikkel ezután könnyedén tudja zavarni a támadókat, meg tudja szakítani a plantet. Bitang erősek a fegyverei, választhatunk melléjük shieldet vagy két impact gránátot, amikkel vagy kerülő útvonalakat hozunk létre csinálunk vagy egy még biztonságosabb helyet ahonnan kamerázunk. 

Tachanka

TACHANKA REWORK

Tachanka egy pillanat alatt vált viccből egy nagyon hasznos operátorrá. Jó néhány évig egy hatalmas LMG-je volt csak, amit lerakott egy helyre a pályán és sehova nem tudta utána elmozdítani azt, ráadásul forogni is csak 180 fokban volt képes vele. Ezt szerencsére megelégelte a Ubisoft és egy olyan reworkot kapott a karakter, ami után az LMG mozgatható lett és kapott egy gránátvetőt is. A gránátok tüzet okoznak azon a területen ahová becsapódnak, ráadásul elég sokáig égnek, ami nagyon hasznos tud lenni bizonyos helyzetekben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!