Így néznének ki a Marvel és a DC karakterei Call of Duty-skinekként

Ha van egy kis sütnivalója az Activisionnek, ezeket megpróbálják tető alá hozni!

Pontosan tudjuk, hogy ma már a Call of Duty sem az, mint régen volt. Ami anno a videójátékok világában egy viszonylag reális megközelítésnek számított, az mára eltűnt. Átvették helyüket a skinek, a színpompás, de a valódi hadszíntérhez kicsit sem kapcsolódó skinek, hiszen ezekben van a pénz. Főleg akkor, ha a fejlesztők nem valami eredeti ötlettel állnak elő, hanem megállapodást kötnek egy másik márkával és annak karaktereit használják fel.

Ilyen tekintetben a Fortnite abszolút éllovasnak számít, hiszen megszámolni sem tudjuk már, hogy hány különböző helyről kapott már a játék skineket. A legjobbakat tavaly januárban itt és itt gyűjtöttük össze.

A Call of Duty még nem érte el a Fortnite szintjét, de azért nem panaszkodhat. Láttunk már játékaikban Snoop Dogg, Neymar és Pogba skineket is. A következő galériában ugyan csak rajongói alkotások vannak, de ha léteznek skinek, melyek megérdemelnék, hogy tényleg bekerüljenek a játékba, akkor ezek azok!

Jöjjenek tehát a Marvel- és a DC-füzetek legnépszerűbb szuperhősei és gonosztevői, ezúttal Call of Duty-skinek formájában!

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.