Itt a vége, megszűnik a mesés Game Pass-ajánlat

Itt a vége, megszűnik a mesés Game Pass-ajánlat

Igaznak bizonyultak a hétvégén felröppent hírek a Game Passzal kapcsolatban.

Vasárnap indultak el a hírek arról, hogy a Microsoft megszüntetheti az 1 dolláros, vagyis körülbelül 300 forintos ajánlatát, amelyet azok a felhasználók vehettek igénybe, akik hosszú kihagyás után tértek vissza, vagy teljesen újak voltak a platformon. Sajnos igaznak bizonyultak ezek az információk és az amerikai cég megerősítette a változtatásokat, vagyis az Xbox Game Pass Ultimate és a PC Game Pass szolgáltatások már nem érhetőek el ezen a kivételesen kedvezményes áron.

„Leállítottuk az Xbox Game Pass Ultimate és a PC Game Pass korábbi bevezető ajánlatát, és a jövőben különböző marketingakciókat értékelünk az új tagok számára” – áll a vállalat közleményében. Az 1 dolláros próbaverzióval a játékosok egy hónapig néhány zsömle áráért regisztrálhattak akár az Xbox Game Pass Ultimate szintjére, akár a PC Game Pass szolgáltatásra. Az említett hónap után a tagság felugrott a szokásos árra, amely 3000 forint a Game Pass esetén, 4190 forint az Ultimate szint esetén, de ha a barátainkkal szeretnénk együtt játszani, a családi csomagon is érdemes elgondolkodni, amely havonta 8390 forintba kerül.

Az Xbox Game Pass Ultimate 2019 áprilisa óta létezik, és a szolgáltatás konzolon és PC-n is elérhető. A tagsághoz tartozik az Xbox Live is, amely lehetővé teszi az online többjátékos módot a felhasználók számára. Végül pedig hozzáférést biztosít a játékosoknak az EA Playhez, amely számos Electronic Arts-címet tartalmaz. Ez tehát egy nagyon szomorú bejelentés, mert ez egy fantasztikus ajánlat volt, bár úgy tűnik, talán túlságosan is, ezért nem érte már meg a Microsoftnak fenntartani. Ez egyébként nem meglepő, több más szolgáltatásuk és termékük árát is megemelték, elég csak az AAA címeikre vagy az Xbox-konzolokra gondolni.

AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!