CoD: Közelharcra vágysz? Próbáld ki a KV Broadside-ot ezzel a Loadouttal!

CoD: Közelharcra vágysz? Próbáld ki a KV Broadside-ot ezzel a Loadouttal!

Ha sörétes, akkor mindenképp a KV Broadside a választás!

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Loadout-sorozatunkban eddig voltak már mesterlövész puskák, vadászpuskák, SMG-k és gépkarabélyok is, azonban az egyik legnépszerűbb fegyverosztály, a Shotgunok kimaradtak a buliból. Azonban a Modern Warfare 2 és a Warzone 2 második szezonjában bekerült KV Broadside legjobb buildjével most véget vetünk ennek az őrületnek!

A KV Broadside az ISO Hemlock, a Dual Kodachis és a Crossbow mellett került be a játékba, így nem is csoda, hogy a sörétes puskáról eddig kevesebb szó esett. Ez azonban egy végzetes hiba, hisz az MW2 legújabb Shotgunja az egyik legerősebb a saját osztályában. A Broadside egy félautomata sörétes, így nem kell azon aggódni, hogy mellélövünk, és utána amíg felhúzzuk a fegyverünket, a választűz miatt már nem lesz esélyünk még egyet lőni. Gyakorlatilag olyan gyorsan tudunk lőni vele, amilyen gyorsan kattintgatunk, ami a nagyon magas sebzéssel párosítva egy borderline OP kombót alkot. Ezt persze még lehet fokozni a megfelelő attachmentekkel, én ezt a Loadoutot hoztam el nektek a KV Broadside-ra.

A legjobb KV Broadisde Loadout:

  • Muzzle: SA MX-50
  • Bolt: Dashbolt 60
  • Rear Grip: True-TAC Grip
  • Stock: VLK Stockless
  • Magazine: 12 Shell Mag

Ez egy teljesen kimaxolt Loadout, most nem hagytam helyet arra, hogy kiéljétek magatokat, ugyanis mind az 5 slotra szükség van ahhoz, hogy a Broadside igazán ütőképes legyen. Az attachmentek közül a muzzle és a bolt a legfontosabbak, ugyanis ezek a fegyver hatótávját növelik, ami nem az elsődleges szempont egy sörétesnél, azonban soha nem árt, hogyha távolabbról egyhitelhetjük az ellenfeleünket. A többi attachment a mobilitást erősíti, a 12 Shell Mag pedig több lövést tesz lehetővé, mielőtt újra kell töltenünk. Összességében a KV Broadside alapesetben is egy szörnyeteg, azonban ha ezelet a tartozékokat használjátok hozzá, akkor megállíthatatlanok lesztek a Multiplayer lobbykban!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!