Változtat a hangulatjeleken a Riot

Változtat a hangulatjeleken a Riot

Követi a bevált módszert a Riot, amit a pingeknél már megismerhettünk.

A League of Legends folyamatosan dinamikusan fejlődik, patchek, skinek és egyéb módosítások érkeznek megállás nélkül, hogy fenntartsák érdeklődést, javítsák a játékegyensúlyt és egyre jobb élményt nyújtsanak. A legnagyobb változások az előszezonban szoktak érkezni, de ez nem jelenti azt, hogy a Riot Games lógatná a lábát az év többi részében. Bizonyos mértékben még a közösség visszajelzéseit is meghallgatják, és ez alapján eszközölnek újításokat. Valami ilyesmi történt most is.

Az előszezon során már megújult a pingrendszer, mint az egyik elsődleges kommunikációs forma csapaton belül. Most ennek a mintájára változik a hangulatjelek kereke is, és már kilenc emote is elérhető az eddigi 4+1 helyett.

A közösségi médiában sokan pozitívan fogadták a változtatást (ami jelenleg PBE-n van még csak bent), és hiába az újrahasznosított dizájn, inkább csak azt nézik, hogy így még több lehetőség lesz kifejezni érzéseiket a meccs során. Nagy az öröm tehát a közösség körében és a Riot kicsit talán hallgatott a visszajelzésekre. Amiket egyébként személy szerint nem értek. Én sose használom őket, de másoknál sem látom, hogy megállás nélkül nyomkodnák. A meccs hevében eszébe sem jut az embernek, hogy benyomja, ha pedig flexelni szeretne, csak meglebegteti a lvl 7-et inkább. Cserébe elveszi a ládákban a skin nyitás lehetőségét. Ám mégis úgy tűnik a játékosok szeretik, akkor pedig miért is ne foglalkozna vele jobban a Riot. Egyébként nem teljesen haszontalan, akár még különleges taktikákhoz is fel tudjuk használni őket.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.