Látványos képeken a Star Wars Jedi: Survivor

Látványos képeken a Star Wars Jedi: Survivor

Fantasztikus pillanatokat lehet most is elkapni.

Holnap jelenik meg a Star Wars Jedi: Survivor, amelyről már megérkeztek az első értékelések. Néhány napja már elő is lehet tölteni az előrendelők számára, hogy a megjelenés pillanatában már bele is vethessék magukat. Számtalan jó játék jelenik meg a következő hetekben, de a Survivor viszi a prímet. Már maga a játék is nagyon várós, de lesz egy funkció benne, ami szintén említést érdemel. A kezdetektől egy fotó móddal is fel lesz szerelve. Bár a fejlesztő Respawn Entertainment eddig hallgatott arról, hogy benne lesz-e a játékban, most megtörte a csendet egy tweetben. Egy posztban megerősítették, hogy a fotómód már rögtön a megjelenéskor elérhető lesz (a Fallen Order esetében csak egy hónap után érkezett).

Néhány szerencsés már játszott a programmal és nekik volt alkalmuk a photo móddal is elszórakozni. Bár úgy vélik, nem ez a funkció legkiterjedtebb változata, de lehet vele jó képeket készíteni. Az alábbi képre kattintva megnyithatod galériánkat, ahol megtalálod a többi fotót is.

Ezt már olvastad?


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Galéria

Kövess Minket!