Három a magyar igazság, tudja ezt jól az Epic Games is

Három a magyar igazság, tudja ezt jól az Epic Games is

Száguldás, túlélés, verekedés: mindent megtaláltok az Epic Games Store eheti kínálatában.

Már hetek óta csak ámulunk és bámulunk azon az ámokfutáson, amit az Epic Games rendez, reméljük még jó sokáig tart náluk ez az állapot. Remek játékokat adtak teljesen ingyen az elmúlt hetekben, most pedig tovább növelték a tétet: már nem kettő, hanem három játékot is díjtalanul hozzá tudtok egy teljes hétig adni a könyvtáratokhoz.

AGAINST ALL ODDS 

Minden ellened szól. Halálos csapdák, nehezen elérhető platformok, és csak egy nyerhet. Persze csak akkor, ha bárki túléli ezeket a pokoli pályákat. Amennyiben szeretnél egy jót versenyezni és nevetni a barátaiddal, akkor az Against All Odds a tökéletes játék számodra. Persze idegenekkel is játszhatod, de ez inkább a baráti társoságoknak szól, egy LAN-parti során különösen nagyot mehet. Ha pedig szeretnél másokkal is kiszúrni, akkor tervezd meg a saját pályádat!

HORIZON CHASE TURBO

Szereted az autóversenyzős játékokat? Különösen nagy rajongója vagy a retro autós játékoknak? Akkor a Horizon Chase Turbo valószínűleg nagyon tetszik majd neked. Ugyan egy öt éves játékról beszélünk, hangulatában a klasszikus játékokat idézi, persze modern járgányokkal. Három féle játékmód és 31 feloldható autó vár téged, hogy megmutasd, te vagy a legjobb a világon. Azzal, hogy ingyenes ideiglenesen, 5500 forintot spórol neked az Epic Games.

KAO THE KANGAROO

Ennél is nagyobb szó a Kao the Kangaroo, amely 11 000 forintba kerül alap esetben, de most ezt is következmények nélkül húzhatod be. Ez egy hátsónézetes 3D-s platformer, ahol egy kenguruval kell felvenni egy pár boxkesztyűt és végigpofozni az állatvilág javát. A szórakozás garantált, és stresszlevezetőnek sem utolsó.

Az Epic Games Store eheti ingyenes játékai már elérhetőek, egészen jövő csütörtökig vár titeket az ajánlat! Siessetek, nehogy lemaradjatok róluk!

A hivatalos Star Wars-nap alkalmából összegyűjtöttünk nektek öt olyan történetet a messzi-messzi galaxisból, amikkel eddig nem foglalkozott a Disney, pedig simán saját filmeket érdemelnének.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!