Star Wars x VALORANT: Úgy tűnik, hogy tényleg erre van szükség

Star Wars x VALORANT: Úgy tűnik, hogy tényleg erre van szükség

Te örülnél annak, ha VALORANTBAN megjelennének a messzi, messzi galaxis hősei és gonosztevői?

Az elmúlt években egyre több alkalommal bukkannak fel olyan sztárok, hősök, gonosztevők, fegyverek és helyszínek bizonyos videójátékokban, amihez az égadta világon semmi közük. A legjobb példa erre a Fortnite, amely a crossovereket a maximumnál is nagyobb fordulatszámra pörgette a felhasználók legnagyobb elégedettségére. Tulajdonképpen egy reklámfelületnek is hasznosítható manapság már a népszerű battle royale, csak elég mélyen a zsebbe kell nyúlni hozzá. A Riot Games kifejezetten visszafogott volt ezen a területen, a Luis Vuitton Senna és a Lil Nas X K'Sante skinek betöltötték ezt a marketingfogás szerepet. Azonban most készülődik valami VALORANTBAN...

A hivatalos VALORANT Updates Twitter-fiók osztott meg egy rajongói videót, amelyben a Star Wars találkozik a világ egyik legnépszerűbb kompetitív FPS-ével. Egyelőre nem szabad hosszabb távú következtetéseket leszűrni a posztból, de a kommentszekció azonnal rápörgött a lehetséges crossoverre. Fénykardok, blasterek, Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, Yoda? Kiapadhatatlan forrással rendelkezik az univerzum, amely George Lucas fejéből pattant ki még az 1970-es években.

Te milyen Star Wars x VALORANT tartalomnak örülnél a leginkább? Kommentben mindenképpen írd le az ötleteid, ugyanis sosem tudni, hogy a Riot Games felderítő drónjai épp kinek az üzenetét mérik be legközelebb!

Kövess Minket!



Gamer szótár