Az Astralis háromszoros Major győztese a Top 10 küszöbe - HLTV Top 20

Az Astralis háromszoros Major győztese a Top 10 küszöbe - HLTV Top 20

Egy hajszállal csúszott le Magisk a Top 10-ről.

Ha van olyan játékos, aki a padlóról állt fel, aki a romokból építette fel újra karrierjét és jutott fel a csúcsra, akkor az biztos, hogy Emil Hoffmann Reif. Persze a legtöbben úgy ismeritek őt, hogy Magisk, akit most a tavalyi év 11. legjobb profi CS:GO játékosának választott a HLTV.

Ahogy sokan mások, úgy ő is még egész fiatalon, 7-8 évesen találkozott először a CS-vel, de sokáig csak hobbi volt számára. Az első áttöréseket 2015-ben érte el, ekkor már viszonylag sokan ismerték a dán közösségen belül és olyan játékosok mellett játszott, mint NaToSaphiX vagy valde. Az első profi csapata az SK Gaming volt, ahol FalleNék előtt még dán felállással próbálkoztak és ahol két hónapnyi beugró szerep után már fix pozíciót töltött be.

Nem volt könnyű a karrierje eleje. Az SK egyszer csak, szinte a semmiből dobta őket a brazil csapatért, Magisk pedig pár hét múlva tért vissza a profik közzé, akkor már a Dignitas színeiben. Kevés időt töltött a csapatnál, de volt néhány szép eredményük, például a 2016-os EPICENTER győzelem. Ez az időszak sem tartott sokáig, sőt, még a következő sem.
2017 januárjában a North kivásárolta a Dignitas teljes csapatát, pár hónap múlva viszont az a csapat is felbomlott. Magisk ezután az OpTicban talált otthonra, ami leginkább a szükséges rosszként jellemezhető a karrierjében. A dán teljesítményével nem volt gond, folyamatosan fejlődött, folyamatosan tartani tudta azt a magas szintet, amivel felvette a kesztyűt a legjobbak ellen is. Mentalitása és viselkedése viszont sokszor problémás volt, pár hónap után el is jutottak odáig, hogy az OpTic ki akarta tenni Magisket a csapatból.

Ekkor már nem bírta tovább a fiatal dán, Magisk teljesen összetört és ekkor történt meg az, amikor a színpad mögött az akkori Virtus.pro tagjai pasha és kuben vigasztalták meg a zokogó Magisket. Nem tartott sokáig és pashaéknak igazuk lett, az Astralis lecsapott Magiskre, ezzel pedig elindult az a legendás Astralis felállás, amit ma is ismerünk. Ami zsinórban három Major győzelmet hozott Magisk számára, ráadásul 2019-ben még a katowicei Major MVP medálját is kiérdemelte.
2020 már sokkal hektikusabb volt számára is, de így is brutális évet zárhatott. Ami az egyéni játékát illeti, a CT oldali teljesítménye kimagasló volt a mezőnyben, ahogy a supportként betöltött értéke és a gránátokkal kiosztott körönkénti, átlagos sebzése is.

2020 legjobb 20 játékosa a HLTV listáján:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!