18

Elmúltál már 18 éves?


/
TMP CS:GO Masters: BP5 vagy IAS? Ki lesz az utolsó továbbjutó ma este?

TMP CS:GO Masters: BP5 vagy IAS? Ki lesz az utolsó továbbjutó ma este?

Utolsó fordulójához ért a TippmixPro CS:GO Masters csoportköre, ma este eldől, melyik csapat jut tovább a B-csoportban másodikként.

TippmixPro CS:GO Masters B-csoportjában már továbbjutott a Békéscsabai E-sport Egyesület, miután a Budapest Five nem állt ki ellenük a felső ági döntőben. Aaronéknak az újabb kijutási lehetőségért meg kellett várniuk, hogy az alsó ág másik két csapata – az Illés Akadémia Spirit és az iPon Esport – megküzdjön egymással egy kiesési rangadón. Ezen a mérkőzésen az IAS-nek sikerült hátrányból megfordítania a találkozót és kiejtették az iPon csapatát, ezért ma este jöhet a visszavágó a BP5 és köztük. A legutóbbi találkozón fölényes győzelmet arattak a budapestiek, de a liga előrehaladtával egyre több meglepetést láthattunk. Talán ez az este is egy ilyen alkalom lesz, talán nem. Mindenesetre is, már nem kell sokat várni arra, hogy kiderüljön, ki játszik az ONYX elleni elődöntőben!

KÖZVETÍTÉS

A TippMixPro CS:GO Masters csoportköre május 9-től június 9-ig minden hétfőn (A-csoport) és csütörtökön (B-csoport) jelentkezik az Esport1 szakértőkből álló csapatának élő közvetítésével az Esport1TV Twitch csatornáján és az Esport1 beépített, pontgyűjtő felületén is. A B-csoport utolsó mérkőzése tehát:

06.09. 18:00 - Budapest Five vs Illés Akadémia Spirit (alsó ági döntő)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED KI NYERI A MAI MÉRKŐZÉST?

  • 60 %
  • 40 %