A rájátszást tartaná elfogadható eredménynek az Afterglow a K&H MNEB-HO Szuperkupán

Jónak tartja a teljes évadban elért eredményét a csapat, de nem szeretne ennyivel megelégedni az offline döntőben.

2022. augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa offline döntője a Gamerlandben. 12 csapat küzd meg a kétnapos tornán az 500 000 forint összdíjazású, szezon végi tornán, melyért az együttesek közel 1 évet küzdöttek.

A tornán a ponttáblázat első 10 helyezettje automatikusan ott lehet, míg további 4 csapat egy online, vigaszágas-kieséses rendszer pótselejtezőn csaphatott még össze a hátralévő két férőhelyért. A versenyt megelőzően minden résztvevő csapatot megkerestünk 1-1 interjúval, az eddigieket alább olvashatjátok:

A 2021-22-es szezonban az összesítésbeli 7. helyet végül az Afterglow Esports csapata szerezte meg, akik mind az Őszi, mind a Tavaszi Nagydöntőn is sikerrel kvalifikálták magukat a rájátszásba, ezen eredmények pedig végül elegendőnek bizonyultak az Exhelp Gaming megelőzésére. A csapat tagjai:

  • CrackLine
  • Kyiev
  • tehenke4

Szinte mindegyik heti kupán részt vettetek, és mind ősszel, mind tavasszal is komoly küzdelmet mutattatok, olykor nem egy komoly skalpot is szerezve az őszi liga, illetve a tavaszi események során. Mi adott ekkora motivációt a csapatnak, hogy szinte a legtöbb hazai versenyen ott volt?

„Főleg az motivált, hogy a Szuperkupán minél jobb helyről tudjunk indulni, továbbá ezek a versenyek jó lehetőségek erősebb csapatok ellen játszani, és ezáltal a fejlődést is elősegítik."

Az összesített ponttáblázaton a 7. helyen zártatok. Mennyire vagytok elégedettek, esetleg csalódottak ezzel az eredménnyel?

„Szerettünk volna minél jobb helyezést elérni nyilván, de ez az elért 7. hely szerintünk jó."

Tehenke4 azon kevés játékosok egyike, aki a magyar RL e-sport indulása óta aktív tagja a megmérettetéseknek, most viszont offline körülmények között fogtok szerepelni, amely viszont csak CrackLine-nak lesz új terep. Éreztek-e bármilyen izgulást, hogy LAN-on fogtok játszani?

„Tehenke4 tapasztalt játékos, így benne lesz szerintünk a legkevesebb izgulás. CrackLine-nak pedig még ez egy teljesen új élmény lesz, amiért biztosan izgulni is fog, de csapatszinten motiváljuk majd egymást, hogy ez enyhüljön."

Milyen céllal vágtok neki a Szuperkupának, mi az az eredmény, amit mindenképp el szeretnétek érni a versenyen?

„A legjobb 6-ba kerülés már egy elfogadható eredmény lenne, és mindent meg is teszünk annak érdekében, hogy esetleg ez vagy akár jobb is sikerüljön."

Van-e már tervetek a következő szezonra? Folytatjátok együtt, vagy lesz játékosváltozás?

„Egyenlőre erről még nem tárgyaltunk de elképzelhető, hogy marad a felállás."

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság - Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre, Budapesten a Gamerlandben. Ha a helyszínen szeretnéd követni a mérkőzéseket, úgy regisztrálj nézőnek ezen az oldalon (a belépés mindenki számára ingyenes), de a találkozókat online a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján is élőben megtekinthetők.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.