A Sony egyik legjobb játéka, most egyben a legrosszabb is

A Sony egyik legjobb játéka, most egyben a legrosszabb is

Hát láttunk már ettől jobb rajtot és akkor még finoman fogalmaztunk!

Óriási kapufát lőtt a napokban a Sony és a Naughty Dog. Azok után, hogy a The Last of Us-játékokért évek óta milliók rajonganak, azok után, hogy az HBO élőszereplős sorozata jött, látott és mindenkit levett a lábáról, végre megjelent a PC-s The Last of Us is, de ahogy az a túlzott gépigényből már sejthető volt, koránt sem olyan minőségben, ahogy azt vártuk.

Az utóbbi évek egyik leggyengébb portolását tudhatja magáénak a PC-s The Last of Us, ami persze óriási csalódást okozott így mindenkinek. Így eshetett meg az, hogy a Sony egyik legjobb játéka, a The Last of Us Part I egyben a cég legrosszabb játéka is lett, hiszen a metacriticen rekord alacsony pontszámon áll a játék. Már a kritikusok átlagából számolt 56-os pontszám sem túl fényes, de persze a játékosok még ettől is szigorúbbak voltak, ők átlagosan 1,7 ponttal jutalmazták a játékot.

Persze a Naughty Dog biztosan kijavítja majd a játék hibáit és néhány hét múlva már minden tökéletes lesz, de ilyen hibákat egyszerűen nem engedhetnek meg. Tömegek várják a PS-exkluzív játékok PC-s megjelenéseit, de ha ezek ilyen formában érkeznek majd, akkor idővel egyre többen unják majd meg a lusta fejlesztőket.

Bízzunk benne, hogy a jövőben jobban fog figyelni a Sony a PC-s játékaira!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!