A tankok belsejében különkiadása: az M24 Chaffee felújítása

A tankok belsejében különkiadása: az M24 Chaffee felújítása

Richard „The Challenger” Cutland és Gavin Barlow járnak utána a híres amerikai könnyű tank felújításának részleteinek.

A tankmúzeumokban világszerte láthatunk kitűnő állapotban lévő történelmi harckocsikat. A harci járművek kiállítása előtt azonban rengeteg felújítási munkálatra van szükség – beleértve a jármű belső terét, motorját és az egyéb apró részleteket illetően. Richard „The Challenger” Cutland és Gavin Barlow (az Armoured Engineeringtől) egy teljesen felújított amerikai M24 Chaffe könnyű harckocsit mutat be. Kövesd A tankok belsejében videósorozatunk restaurálásról szóló epizódjait, amelyekből megtudhatod, hogy milyen munkálatokra van szükség mielőtt egy ehhez hasonló jármű újra működőképessé válhatna.

Az M24 Chaffee-t eredetileg az M3 Stuart leváltására tervezték – ha többet meg szeretnél tudni az utóbbiról, olvasd meg a jármű restaurálásáról szóló cikkünket. Az M24-es 1943 szeptemberében lépett hadrendbe. 1945-ig gyártották a Masse-Harris és a General Motors gyáraiban, összesen 4731 jármű készült.

Ezt már olvastad? További tankok belsejében cikkek:

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.