Öklöket fel! Lehetőséged van kipróbálni a Street Fighter 6-ot!

Öklöket fel! Lehetőséged van kipróbálni a Street Fighter 6-ot!

Jövő héten péntektől vasárnapig szabadon ütlegelheted a többi Street Fightert!

Már egy hónap sincs a Street Fighter 6 megjelenéséig, de aki eddig sem tud várni, annak van egy nagyon jó hírünk, a Capcom ugyanis bejelentette, hogy május 19. és május 21. között három napon keresztül teljesen ingyen kipróbálhatjátok ismét a játékot egy nyílt béta keretein belül. A legutóbbi zárt béta során akkora volt az érdeklődés és az ilyen irányú kérés, hogy a Capcom szíve megesett a közösségen, ráadásul így eggyel több alkalma van adatokat gyűjteni és a hibákat kiküszöbölni.

Azt is elárulták, hogy a nyílt béta ugyanazt a tartalmat fogja nyújtani, mint a 2022 decemberében megrendezett zárt bétateszt. Egyébként azóta a demo segítségével is lehetősége volt a rajongóknak kipróbálni a játékot, most még többet nyüstölhetitek a karaktereket. Nem marad ki senki a jóból, PlayStation 5-ön, Xbox Series X/S-en és Steamen is elérhető lesz a teszt.

Ugyan csak pénteken indul a móka, már 16-ától előtölthető a program, ahol hat játszható karakter lesz: Luke, Jamie, Ryu, Chun-Li, Guile, Kimberly, Juri és Ken. A pályák közül Metro City Downtown, a Genbu Temple, a Carrier Byron Taylor, a Tian Hong Yuan, the Macho Ring és a Training Room lesz elérhető.

A Street Fighter 6 kihagyhatatlan darab mindenki számára, aki él-hal a verekedős játékokért! Ha érdekel a játék, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



Gamer szótár