A NaVi felvirágoztatója lett 2021 9. legjobb játékosa

A NaVi felvirágoztatója lett 2021 9. legjobb játékosa

B1t fejel!

Orosz játékos nyitotta meg a 2021-es HLTV-féle Top 20-as lista első tíz helyezettjének névsorát, most pedig egy ukrán követi őt. Jame után b1t is elsőként lőtte be magát a legjobbak közé és innentől csak még több CIS játékosra számíthatunk a legjobbak között. Nem lennénk meglepődve, ha ZywOo-t és NiKo-t leszámítva, a többi helyet mind CIS régióból érkezett játékosok foglalnák el.

Megérdemelten persze, hiszen elképesztő fejlődésen ment át a régió, 2019 vége, 2020 eleje óta roppant erős a CIS CS, így többek között a NaVi is. Idén végre elérték az évek óta kergetett álmot, Majort nyertek. Végre nem s1mple és a haverok stílusban játszott a NaVi. Persze kellett hozzá s1mple is, de végre felépült köré egy tökéletes csapat, ami jelenleg uralja a világot.

Ebben a csapatban játszik b1t is, akitől talán nem vártak sokat 2020 végén, amikor a NaVi Juniorból felkerült a nagyok közé, de végül mindenkire rácáfolt. A NaVi egyik legjobb döntése volt, hogy flamie bizonytalan játékát, az akkor még csak ígéretes b1tre cserélték. Bár kellett idő, amíg a fiatal ukrán felnőtt a feladathoz, tavaly ősszel, a PGL Majorön bebizonyította, hogy érdemes volt a csapat és a szurkolók bizalmára.

És a Major még csak nem is b1t legjobb versenye volt tavaly, már ami a számokat illeti. Szinte minden Majorös statisztikáját felülmúlta az azt követő BLAST Premier Fall Final során, ami egészen félelmetes iránymutatás lehet a jövőre nézve. B1t szintű játékosokkal, egy tökéletesre csiszolt csapattal, ember legyen a talpán az az ötös, amelyik 2022-ben utol szeretné érni a NaVit.

A Natus Vincere és b1t következő versenye a BLAST Premier Spring Goups lesz, amit teljes egészében élőben követhettek majd az Esport1 TV kommentátoraival.

A HLTV TOP 20 EDDIG:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!