Hirdetés

Már most hihetetlen játékokra számíthatunk 2023-ban

Összegyűjtöttük a legtöbb játékot, amelynek a megjelenésére, ha nem halasztják tovább, a következő évben számíthatunk.

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Ha egy kicsit jobban belegondolunk, realizálódik csak a gondoltam, hogy 2023-ban sem kevés játékra számíthatunk biztosan. Ugyan a következő esztendőig még 5 hónap hátravan, izgalmasnak ígérkezik már most 2023.

A listán ráadásul több nagyobb nevet is találhatunk. Napra pontos megjelenési dátumot viszont csak 3 program kapott, további 5 esetében pedig csak az évszám biztos. De melyek ezek a játékok egész pontosan?

A legjobban várt játékok

Starfield

A Bethesda régóta várt játéka az űrbe repít mindannyiunkat. A sokak által csak „űrben játszódó Skyrim"-ról sokat még nem tudunk, de ha minden igaz, izgalmakban nem lesz hiány.

 • Megjelenési dátum: 2023 eleje

Final Fantasy 16

Újabb résszel bővül a népszerű sorozat, a legújabb játék egy, az öreg kontinens által ihletett középkori világba kalauzol minket, a Square Enix ezúttal pedig még jobban próbál az akcióorientált harcra fókuszálni, mint eddig.

 • Megjelenési dátum: 2023 nyara

Diablo IV

Felrázza az RPG-sorozatot az ígéretek alapján a Diablo IV. A Blizzard ráadásul rendszeresen tesz közzé hírt a játék állapotáról is, így bízzunk benne, hamarosan a megjelenési dátum is pontosabb lesz.

 • Megjelenési dátum: 2023

Baldur's Gate 3

Egy újabb népszerű RPG-sorozat kap folytatást. Maga a játék néhány éve már korai hozzáférésű állapotban elérhető, de ha minden igaz, a következő évtől végleges változatát is elnyeri.

 • Megjelenési dátum: 2023

Street Fighter 6

Hét év után bővül a Street Fighter-sorozat. Ryu és csapata visszatért, hogy folytassák kalandjaikat. A Capcom a tervei szerint „újraértelmezné" a verekedős játékok műfaját, kíváncsian várjuk, ezt végül hogy fogják elérni.

 • Megjelenési dátum: 2023

További játékok, amelyek napra pontos megjelenési dátumot kaptak

A következő oldalon pedig felsoroltuk azokat a játékokat, amelyek szintén 2023-ban várhatók, de ezt még nem erősítették meg a fejlesztők.

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • centre_syrup 1 napja
  GG
  0 0 Válasz
 • Detrix 1 napja
  Starfieldet várom a legjobban, amióta láttam milyen a Diablo Immortal, a Diablo IV-ről már lemondtam.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés