Játssz Far Cryt vagy Assassin's Creedet akár 70-80%-kal olcsóbban!

Játssz Far Cryt vagy Assassin's Creedet akár 70-80%-kal olcsóbban!

Korlátozott ideig elképesztő akciókkal kínált meg a Ubisoft!

Fantasztikus kiárusítást pakolt le elénk a Ubisoft. A franciák digitális boltjában most rengeteg Assassin's Creed, Far Cry, Watch Dogs és Rainbow Six játék akár 80%-os kedvezménnyel kapható, köztük számos akció-kalandjáték DLC-je és speciális kiadása is. Nem kell sietni, de érdemes megjelölni április 27-ét a naptárban, ugyanis addig tart az akció. Azt is meg kell jegyezni, hogy ezek a játékok a Ubisoft Connecten, a kiadó saját boltjában és launcherén keresztül is elérhetőek.

A választék nagyon bőséges, fantasztikus sorozatok részei kaptak hihetetlen leárazást, mindenképpen nézz körbe, hogy a számodra legjobbat is megtaláld, de néhányat mi is kiemelünk nektek.

  • Far Cry 6: 15 euró
  • The Settlers: New Allies: 44,99 euró
  • Anno 1800 (Complete Edition): 54 euró
  • Assassin’s Creed Valhalla: 19,80 euró
  • Assassin’s Creed Odyssey: 15 euró
  • Tom Clancy's The Division 2: 24 euró

Persze Watch Dogs, Ghost Recon, Rainbow Six Siege és még sok más is olcsóbb, tehát ahogy már említettem érdemes neked is átfutni a lehetőségeket.

Ezen felül ne felejtsd el az extra tartalmakat sem, számos DLC szintén elérhető. A Ubisoft boltját itt éred el. Ugyan mostanában nem a legjobb korszakát éli a francia cég, azért az elvitathatatlan, hogy legendás sorozatokkal örvendeztette meg a gamer világot, hatalmas rajongói bázist szereztek, és olyan műveket pakoltak le az asztalra, amelyekkel a mai napig szívesen játszunk. Ha pedig valamelyik kimaradt, most könnyen pótolhatod.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!