A tankok belsejében különkiadása: az M4 Sherman felújítása

A tankok belsejében különkiadása: az M4 Sherman felújítása

A tankmúzeumokban világszerte láthatunk kitűnő állapotban lévő történelmi harckocsikat. Ez azonban csak számtalan órányi munkával lehetséges, mivel nemcsak a jármű külsejét kell restaurálni, hanem a motort és a belső teret is.

A tankmúzeumokban világszerte láthatunk kitűnő állapotban lévő történelmi harckocsikat. Ez azonban csak számtalan órányi munkával lehetséges, mivel nemcsak a jármű külsejét kell restaurálni, hanem a motort és a belső teret is. Habár az M4 Sherman volt az Egyesült Államok és szövetségesei által legtöbbet használt közepes harckocsi a második világháborúban, azonban több mint nyolc évtizeddel később egy ilyen harckocsi restaurálása igencsak nehéz feladat. Csatlakozz Richard „The Challenger” Cutlandhez, aki meglátogatja Gavin Barlow-t és William Bannistert a bovingtoni tankmúzeumban, hogy megnézze az Egyesült Királyság egyetlen működő Sherman M4A4-esét. Megtudhatod, hogy mi kellett ahhoz, hogy az Armoured Engineering ezt a járművet egy „lőtéri roncsból” (amelyet lőgyakorlatokon használtak) eredeti állapotba hozza.

A Sherman első gyártásba került változata, a leggyakoribb amerikai tank, 49234 példányt gyártottak. Először Észak-Afrikában vetették be. A World of Tanksen belül a Sherman még mindig egy meghatározó erőt képvisel, amit akár a nagy DPM értékkel és pontossággal rendelkező 76 mm M1A1, akár a hatalmas alfájú 105 mm M4 howitzer löveggel szerelsz fel, egy olyan tankot kapsz, amivel élvezni fogod a játékot.

EZT MÁR OLVASTAD? TOVÁBBI TANKOK BELSEJÉBEN CIKKEK:

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.