Sose került fel német CS:GO játékos a listára, eddig - HLTV TOP 20

Sose került fel német CS:GO játékos a listára, eddig - HLTV TOP 20

Német CS:GO játékosnak még nem sikerült az, ami syrsoN-nak!

Elmondható, hogy 2020-ban a BIG teljesítményének valaha volt legjobbikát mutatta. Habár 'BIG éráról' nem beszélhetünk, de számos premier eseményt nyertek meg, amihez Florian "syrsoN" Rische-nek nem kis köze volt. Folytatódik cikk sorozatunk, ahol bemutatjuk nektek a HLTV listáját a tavalyi év legjobb játékosairól. Most pedig kanyarodjunk is rá a 10. legjobb játékosra!

Forrás: hltv.org

A német játékos pályafutása 2017-ben vett komoly fordulatot, amikor eldöntötte, hogy teljes állásként fogja fel a játékot. Természetesen végig járta a német szervezeteket, mint a Planetkey Dynamics és az ALTERNATE aTTaX, de első komolyabb sikereit a Sproutban érte el.

2020 elején a BIG csapatához szegődött és az év egyik első (és majdnem utolsó) LAN eseményét, a DreamHack Open Lipcsét meg is nyerték. Ezután beütött a pandémia és kizárólag online meccsekre szűkült a kompetitív Counter-Strike, amihez legjobban a BIG tudott adaptálódni, ahogy azt tabseN állította egy korábbi interjúnkban. Elmondható továbbá a BIG-ről, hogy ha eljutottak a döntőig, akkor azt meg is nyerték!

Kétségtelen, hogy syrsoN a világ legjobb AWP-s játékosai között tartják számon, fénypontja pedig a G2 Esports elleni DreamHack Masters Spring döntő volt, ahol szinte egymaga elpusztította kennyS-éket, ahogy arról az alábbi videó is árulkodik.

Érdekesség, hogy mióta létezik a HLTV legjobb 20 játékost gyűjtő listája, vagyis 2010-től, csupán egy német játékos tudott felkerülni, Roman "roman" Ausserdorfer, de is "csak" a 15. helyre és még CS 1.6-ban.

2020 legjobb 20 játékosa a HLTV listáján:

Ha nemcsak olvasni szeretsz a CS:GO-ról hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megérdemelte syrsoN a 10. helyet?

  • 17 %
  • 8 %
  • 67 %
  • 8 %