Dobogós helyezéssel lenne elégedett a WiLD MultiGaming a K&H MNEB-HO Szuperkupán

Dobogós helyezéssel lenne elégedett a WiLD MultiGaming a K&H MNEB-HO Szuperkupán

A győzelmet tűzte ki célul a csapat, de egy 3-4. hellyel is elégedett lenne már.

2022. augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa offline döntője a Gamerlandben. 12 csapat küzd meg a kétnapos tornán az 500 000 forint összdíjazású, szezon végi tornán, melyért az együttesek közel 1 évet küzdöttek.

A tornán a ponttáblázat első 10 helyezettje automatikusan ott lehet, míg további 4 csapat egy online, vigaszágas-kieséses rendszer pótselejtezőn csaphatott még össze a hátralévő két férőhelyért. A versenyt megelőzően minden résztvevő csapatot megkerestünk 1-1 interjúval, az eddigieket alább olvashatjátok:

Ezen interjúnkban a ponttáblázaton 5. helyen záró, a K&H Junior Rocket League 3v3 Kupa 3. kiírásán bronzérmet szerző WiLD MultiGaming állt rendelkezésünkre. A csapat tagjai:

  • Kriszcsön
  • NrB
  • trolley

Ti vagytok az MTK mellett a másik csapat, amely a teljes évadot ugyanazzal a felállással játszotta végig, és végül az 5. helyen zártatok az összesített ponttáblázaton, ehhez gratulálunk. Van-e bármi hiányérzet így utólag visszatekintve a szezon miatt, vagy hogyan értékelitek a teljesítményeteket?

„Voltak jó és rossz meccseink, de szerintünk, ami elvárt volt tőlünk, azt megtettük. Egyedül amit sajnálunk, hogy a heti kupákon nem nagyon tudtunk megjelenni, emiatt is kvalifikáltuk magunkat csak az 5. helyen. Talán ez az 1 dolog, ami kicsit frusztrálttá tette a csapatot, de majd a LAN-on megmutatjuk."

Több ízben is villant már a csapat a teljes szezon során, akár az egyéni, akár a csapatszintű megmozdulásokat tekintjük. Ti miben látjátok a csapat erősségét?

„Nagyon sokat számít egy csapatnál a kommunikáció-összhang tökéletesítése. A kommunikációnk nagyon sokat fejlődött, és az összhanggal szerintem sosem voltak bajok. Talán ha 1 dolgot kéne kiemelni nálunk, amiben jók vagyunk, akkor az az lenne, hogy teljes mértékben számítunk és bízunk egymásban."

Mindannyian megtapasztaltátok már többször is, egyszer ráadásul korábban a Gamerlandben is, hogy milyen offline tornán játszani. Van-e esetleg mégis bármilyen izgulás a verseny kapcsán?

„Egyáltalán nem izgulunk, épp hogy ellenkezőleg, már nagyon várjuk a LAN-t, és szeretnénk a lehető legjobb eredményt elérni."

Milyen céllal vágtok neki a Szuperkupának, mi az az eredmény, amit mindenképp el szeretnétek érni a versenyen?

„Meg szeretnénk nyerni egyértelműen, de ha már a 3. hely is megvan, már boldogok vagyunk."

Van-e már tervetek a következő szezonra? Folytatjátok együtt, vagy lesz játékosváltozás?

„Marad ez a felállás és csak annyit tudok erre mondani, hogy Prime WiLD INCOMING!"

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság - Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre, Budapesten a Gamerlandben. Ha a helyszínen szeretnéd követni a mérkőzéseket, úgy regisztrálj nézőnek ezen az oldalon (a belépés mindenki számára ingyenes), de a találkozókat online a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján is élőben megtekinthetők.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!