Hirdetés

A tankok belsejében sorozat: Ho-Ro bemutató

Az új japán tankvadász ágra reflektálva a legújabb tankok belsejében sorozat a Ho-Ro harckocsi rejtelmeiről rántja le a leplet.

Hirdetés

A második világháború során Japán új katonai doktrínát dolgozott ki, amelyet az 1939 és 1940 közötti sikeres német katonai műveletek inspiráltak. A korlátozott ipari képességeik miatt a közepes harckocsik gyártását helyezték előtérbe a páncélvadászokkal és az önjáró lövegekkel szemben. A Type 97 alvázának felhasználásával megalkották a Type 4 Ho Rót, az átalakított közepes tankot, amelyre egy tüzérségi löveget szereltek fel. A Ho Ro 15 mm-es homlokpáncélzattal rendelkezik, amelyhez hegesztés helyett szegecselést és csavarokat használtak. A felfüggesztés – bár kissé bonyolult – jól ellátja a feladatát.

Csatlakozz Nicholas „The Chieftain“ Moranhoz a Massachusetts állambeli Hudsonban található Amerikai Örökség Múzeumában, ahol közelebbről szemügyre veszi ezt a ritka fennmaradt példányt. Tarts velünk, ahogy jobban megvizsgáljuk a jármű külsejét és további, járművel kapcsolatos érdekességeket fedezünk fel. Belesünk a tárolórekeszekbe, beszélünk a páncélzatról és kielemezzük a felfüggesztés egyedi rugóit és görgőit.

EZT MÁR OLVASTAD? TOVÁBBI TANKOK BELSEJÉBEN CIKKEK:

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés