A tankok belsejében sorozat: Ho-Ni bemutató

Az egyik sikeres korai próbálkozásuk a Type 1 Ho-Ni volt, amely a Type 97 közepes harckocsin alapult. 

Japán a második világháború kezdetén korlátozott páncéltörő arzenállal rendelkezett. A páncélvadászok és önjáró lövegek iránti igény kielégítésére lánctalpakra szerelt, nagy sebességű lövegekkel felszerelt járművek fejlesztésébe kezdtek. Az egyik sikeres korai próbálkozásuk a Type 1 Ho-Ni volt, amely a Type 97 közepes harckocsin alapult. Annak ellenére, hogy csak minimális változtatásokat végeztek rajta, igen ütős lett!

Ma már nagy kihívás megmaradt japán páncélvadászt találni, mivel a legtöbbjük megsemmisült a háborúban. Szerencsére Nicholas „The Chieftain” Moran, a megbízható harckocsiszakértőnk rábukkant egyre az Amerikai Hadsereg Tüzérségi Múzeumában, az oklahomai Fort Sillben. Csatlakozz hozzá, és nézd meg közelebbről a Type 1 Ho-Ni harckocsit. Ismerd meg a jármű beszállónyílásait, váltólemezeit és egyedi tervezési elemeit. Megfigyelhető, hogy az elülső páncélzat befelé hajol és hozzáér a lánctalphoz, ami valószínűleg olyan sérülést jelez, amely a páncélzat előretolódását okozta. Ez aztán a harci sebhely!

EZT MÁR OLVASTAD? TOVÁBBI TANKOK BELSEJÉBEN CIKKEK:

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.