Diablo IV: A PC-sek gyorsabban vágtatnak, mint konzolos társaik

Diablo IV: A PC-sek gyorsabban vágtatnak, mint konzolos társaik

Lépnie kell a Blizzardnak, mielőtt még nagyobb lesz a konzolosok elégedetlensége a játék egyik mechanikájával kapcsolatban.

A Diablo IV eddig egy hatalmas sikertörténet lett, pénzügyileg és kritikailag egyaránt, a játékosok zabálják, rekordokat döntenek, néha illegális eszközökhöz nyúlnak, és kiélik a kreativitásukat. Ennek egyik oka, hogy a játékosok megkapták a klasszikus Diablo-élményt, amire már régóta vágytak, egy csomó új funkcióval együtt. Ez némiképpen elkezdte kiemelni őket abból a gödörből, amibe az elmúlt években ásták egyre jobban bele magukat a World of Warcrafttal, a Heroes of the Stormmal, a Diablo Immortallal, a botrányokkal vagy épp a NetEase-zel való veszekedésükkel.

A siker egyik oka, hogy a franchise korábbi tagjaitól eltérően a Diablo 4-et kifejezetten az új játékosok élményét szem előtt tartva fejlesztették ki. A fejlesztők tisztában voltak azzal, hogy sok játékos számára ez lesz az első Diablo-játék. Mindez közben nem jelentette azt, hogy a veterán játékosokról megfeledkeztek volna, nekik is szerettek volna új élményeket nyújtani. Azonban nem minden sikerült tökéletesen, van ugyanis egy olyan játékmechanika, ami kifogott az embereken. A különböző helyszíneket hű hátasunk segítségével lehet felfedezni, ám sokan úgy érezték, hogy a lovuk kínkeservesen lassú. Mint kiderült, ennek az az oka hogy nem megfelelően használták őket, ám ez csak a PC-s játékosokra igaz, a probléma mégis fenn áll konzolon is.

Ugyanis egy Xboxon játszó felhasználó felfedezte, hogy a lovak gyorsabban mozognak PC-n. Először senki nem hitt neki és lehurrogták, ezért bizonyításképp feltöltött erről egy videót az egyik legnagyobb közösségi fórumra. A rövid klippen az látszik, hogy konzolos játékosok tényleg nem tudják tartani a tempót PC-s társaikkal. Ennek oka, hogy ők nem rendelkeznek kurzorral a játékon belül így kevésbé tudják befolyásolni a sebességet. Most egy emberként reménykednek abban, hogy erre talál megoldást a Blizzard, mert a különbség jelentős, ami sok frusztrációhoz vezet.

Since i got downvoted so much, heres proof that pc players are faster
by u/Competitive-Trade-16 in diablo4

Amennyiben érdekel, hogy miként fejlődhetsz a leggyorsabban, hogyan működik a lovak irányítása, melyik karaktert válaszd, akkor gyere vissza rendszeresen az Esport1 oldalára, ha pedig szeretnél részt venni egy nyereményjátékban, akkor látogass el a PC Guru oldalára!

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár