A tankok belsejében sorozat: T28 bemutató

Ismerd meg a valódi T28-ast, amit játékon belül tier VIII-as amerikai páncélvadászként próbálhatsz ki.

A játékosok már jól ismerik a széles T28-ast és a fejlesztési ágán található lassú, de ütőképes páncélvadászokat. Azt azonban kevesen tudják, hogy a legénység el tudta távolítani a jármű szélső lánctalpait, hogy lehetővé tegye a jármű áthaladását a szűk helyeken, és előkészítse azt a vasúti szállításra. Csatlakozz az egyik tankszakértőnkhöz, Nicholas „The Chieftain” Moranhoz, amikor a Georgia állambeli Fort Mooreba utazik, hogy megvizsgálja a két létező prototípus egyikét. Megismerheted a lánctalpak eltávolításának folyamatát, és a jármű történetéről is többet tudhatsz meg, amelyet eredetileg (1943 szeptemberében) a német nyugati erődítmények leküzdésére tervezték, valamint megtudhatod, hogy már a jármű elnevezése és besorolása is vita tárgyát képezte.

A két videó közül az első a T28-as külsejét mutatja be - a 12 hüvelykes frontpáncélzatot és a 105 mm-es ágyút. A második videó belülről mutatja be, hogyan működtette a legénység a járművet.

EZT MÁR OLVASTAD? TOVÁBBI TANKOK BELSEJÉBEN CIKKEK:

Kövess Minket!Gamer szótárEsport1 Youtube: Iratkozz fel!

World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.