Nem érdeklik az egyéni eredmények a 7. legjobb játékost

Nem érdeklik az egyéni eredmények a 7. legjobb játékost

Nehezen kezdte az évet electroNic, de a végére úgy belendült, hogy negyedjére is a legjobb 10 közé ért a HLTV listáján.

Denis "electroNic" Sharipov lett a HLTV 2021-es toplistájának 7. helyezettje. A NAVI játékosa zsinórban negyedjére ért a legjobb 10 közé, igaz, a mostani az eddigi legrosszabb helyezése is egyben, de ez nem különösebben érdekli őt a szűkszavú interjúja alapján. A 23 éves orosz 8 versenyt nyert idén, és bár s1mple árnyékában ritkán számíthat MVP-díjakra, így is elképesztő évet tudhat maga mögött egyénileg is. Bár az év első felében magához képest alulteljesített, amikor jöttek a LAN-ok és a nagy meccsek, mindig ott volt az élbolyban.

ElectroNicot aligha kell bemutatni bárkinek is ezen a ponton. S1mplehöz hasonlóan éveket töltött kisebb CIS csapatokban, majd B1ad3 mellett valódi sztárrá vált, akit éveken át mindenki a NAVIban akart látni. Ez 2017-ben következett be, és a dinamikus duó négy versenyt is elcsaklizott az Astralis-érában, valamint döntőt játszott a FACEIT Majorön. A következő években folyamatosan kerültek ki a már megfáradt veteránok a felállásból, és így megérkezett erősítésként Boombl4, Perfecto, majd 2021 elején b1t. A jelenlegi ötös pedig mindent megnyert tavaly, aminek súlya volt: a már említett 8 tornagyőzelemmel együtt az Intel Grand Slamet is bezsebelték, valamint Major bajnoki címet szereztek.

"Az a célom, hogy minél hasznosabb legyek a csapatomnak. Nem érdekelnek az egyéni eredmények, a csapaté sokkal többet jelent nekem. Örülök Sashának [s1mple], elképesztő játékos és mindig lenyűgöz minket a játékával."

A szűkszavú interjúban lényegében ezt a kijelentést ismétli meg különböző formákban - ettől mi most eltekintenénk. Ami viszont érdekes adalék lehet, hogy a jövő nagy reménységének Petr "fame" Bolyshevet választotta, aki riflerként teljesít szolgálatott a K23 kötelékében. Az orosz játékosról ezt gondolja electroNic:

"Fame. Azt gondolom nagyon jól kommunikál, és mindig mindent megtesz a csapatáért, továbbá jó aimje van, és érti a szerepét a pályán."

A HLTV TOP 20 EDDIG:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!