K&H MNEB-HO: Döntőbeli szerepléssel alkotna maradandót a BEE a Szuperkupán

Javítana eddig elért eredményein a csapat a Szuperkupán, maradandót szeretnének elérni a kétnapos offline tornán.

2022. augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa offline döntője a Gamerlandben. 12 csapat küzd meg a kétnapos tornán az 500 000 forint összdíjazású, szezon végi tornán, melyért az együttesek közel 1 évet küzdöttek.

A tornán a ponttáblázat első 10 helyezettje automatikusan ott lehet, míg további 4 csapat egy online, vigaszágas-kieséses rendszer pótselejtezőn csaphatott még össze a hátralévő két férőhelyért. A versenyt megelőzően minden résztvevő csapatot megkerestünk 1-1 interjúval, az eddigieket alább olvashatjátok:

Az alapszakaszt még a Team Plague színeiben kezdte meg, de a Tavaszi Döntőt már a Békéscsabai E-sport Egyesület tagjaként befejezve 4. helyen zárt az együttes a ponttáblázaton. A csapat tagjai:

  • DARKSIDE
  • Medi
  • Pyr0MarK.
  • Tigris (csere)

Nehéz nálatok kitartóbb csapatot keresni, egy kézen meg lehet számolni, hány heti kupán nem vett részt a csapat az összesen 30 közül, és az őszi és tavaszi ligaküzdelmekben is rendre jól teljesített a csapat, ez a ponttáblázat 4. helyére volt elég, gratulálunk! Hogyan tekintetek vissza az elmúlt 1 évre, mennyire vagytok elégedettek vele, esetleg van-e még így is hiányérzetetek?

„Van bennünk hiányérzet a fő eseményekkel kapcsolatban, sajnos a sorsolások sem alakultak igazán jól számunka. A 3. eseményre már sikerült összeállni a csapatnak, ott reménykedtünk egy jobb eredményben, de a sors úgy hozta, hogy nem tudtunk részt venni a rájátszáson. Jobb eredményeket szerettünk volna elérni, de összességében nem lehetünk csalódottak."

Okozott bennetek bármilyen frusztrációt, hogy több heti kupán is ti lettetek az elsők, de a ligaküzdelmekben a legjobb 4 sem sokszor jött össze?

„Az előző válaszban már említettem, hogy nem igazán volt szerencsénk a sorsolással és a felkészüléssel, de aki a bajnoki címre pályázik, annak bárkit bármikor meg kell tudni verni. Szoros meccseken estünk ki, elérhettünk volna jobb eredményeket, de ez most így alakult. Majd jövőre!"

A K&H Junior Rocket League 3v3 Kupa offline döntőjén, július 9-én 4. helyen zárt a csapat. Van bennetek még fájdalom az akkori eredmény miatt, vagy pont, hogy dobott rajtatok bármit is a Szuperkupa kapcsán?

„Jobb helyezést szerettünk volna elérni, célunk volt, hogy a döntőben játszunk, így maradt bennünk hiányérzet, most ezen szeretnénk javítani a Szuperkupán."

Milyen céllal vágtok neki a Szuperkupának, mi az az eredmény, amit mindenképp el szeretnétek érni a versenyen?

„Mindenképp szeretnénk eljutni a döntőig és maradandót alkotni."

Van-e már tervetek a következő szezonra? Folytatjátok együtt, vagy lesz játékosváltozás?

„Változás lesz, de csak a cserepadon. A méhecskék továbbra is csípni fognak."

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság - Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre, Budapesten a Gamerlandben. Ha a helyszínen szeretnéd követni a mérkőzéseket, úgy regisztrálj nézőnek ezen az oldalon (a belépés mindenki számára ingyenes), de a találkozókat online a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján is élőben megtekinthetők.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.