Hivatalos: YEKINDAR a Liquidbe igazolt!

Hivatalos: YEKINDAR a Liquidbe igazolt!

Nem volt titok, hogy hol folytatja YEKINDAR, de az átigazolása annál kalandosabbra sikerült.

YEKINDAR mostantól hivatalosan is a Liquid igazolt játékosa – jelentette be a szervezet. A lett játékos a hétvégén már elárulta, hogy kivásárolta magát a Virtus.pro-s szerződéséből és így szabadon igazolhatóvá vált. De nem volt titok, hogy hol szeretné folytatni a jövőben: július óta a Liquid kezdőjének tagja volt beugróként és azóta fokozatosan jutnak előre a HLTV rangsorán is, jelenleg a 3. legjobb csapat az övéké papíron.

YEKINDAR az antwerpeni Major után döntött úgy, hogy a oroszországgal szembeni szankciókkal sújtott Virtus.pro/Outsiders-felállás helyett Európában vagy Észak-Amerikában folytatná a játékot. Hamarosan a kispadra került, azonban az említett szankciók miatt senki sem látta pontosan, hogyan is tudnák kivásárolni őt a szerződéséből, ami állítólag egymillió dollárt ért.

Egy időben több csapattal, így a NAVIval, a G2-val, az OG-val és a Liquiddel is szóbahozták – utóbbi shox távozása miatt tűnt jó lehetőségnek. Végül az IEM Kölnre beugróként tudták őt nevezni EliGE-ék, a többi pedig történelem: YEKINDAR a csapattársai szerint újjáépítette a Liquid játékát, amivel 5-6. helyen végeztek Kölnben, döntősek voltak az EPL 16. szezonjában és legendaként jutottak ki az IEM Rio Majorre.

A Liquid felállása

Jonathan ⁠EliGE⁠” Jablonowski
Keith „⁠NAF⁠” Markovic
Nick „⁠nitr0⁠” Cannella
Josh „⁠oSee⁠ Ohm
Mareks „⁠YEKINDAR⁠” Gaļinskis

Damian „⁠daps⁠” Steele (edző)

Borítókép: Liquid
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!