K&H MNEB-HO: Az offline körülményekhez hamar alkalmazkodva nyújtana jó teljesítményt a Future Esports

Tavasszal két ezüstérmet szerzett a csapat az alapszakaszban, a döntőt pedig meg is nyerték.

2022. augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa offline döntője a Gamerlandben. 12 csapat küzd meg a kétnapos tornán az 500 000 forint összdíjazású, szezon végi tornán, melyért az együttesek közel 1 évet küzdöttek.

A tornán a ponttáblázat első 10 helyezettje automatikusan ott lehet, míg további 4 csapat egy online, vigaszágas-kieséses rendszer pótselejtezőn csaphatott még össze a hátralévő két férőhelyért. A versenyt megelőzően minden résztvevő csapatot megkerestünk 1-1 interjúval, az eddigieket alább olvashatjátok:

A tavaszi alapszakasz során két eseményen is bejutott a döntőbe a Future Esports, a Nagydöntőn pedig ráadásul aranyérmet ünnepelhetett a csapat. A csapat tagjai:

  • CokeHUN
  • m1lan
  • Mstr

Mondhattuk talán, hogy olykor a balszerencse is sújtotta a csapatot többször, de végül a tavaszi szezon bajnokaként készülhettek a Szuperkupára, a ponttáblázat bronzérmeseként zárva. Mik voltak az előzetes célok, elvárások a szezonnal kapcsolatban, mennyire vagytok elégedettek az eddigi eredményeitekkel?

„A szezon előtt sikerült egy olyan keretet összeállítani, ami alapján bizakodtunk a jó teljesítményben, de helyén kellett kezelnünk az elvárásokat magunkkal szemben. Változott a keret, változott a rotáció, így fel voltunk készülve egy esetleges hullámzó teljesítményre. Ennek ellenére a tavaszi szezon során kiharcolt két ezüst- és egy aranyérem tökéletesen megmutatta a játékosok és a csapat karakterét, büszkék vagyunk az elért eredményre."

Mennyire volt fájó pont a csapat életében, hogy a július 9-i K&H Junior Rocket League 3v3 Kupára nem sikerült a kvalifikáció?

„Természetesen mindenki csalódott volt, szerettünk volna részt venni a kupán. Sajnos különböző tényezők miatt nem úgy ment a felkészülés, ahogy azt elterveztük, illetve a keretünk sem a megszokott módon állt össze. Szerencsére hamar sikerült tovább lépnünk, már teljes gőzzel a Szuperkupára készülünk."

Mindannyiótok tapasztalt játékosnak mondható már offline körülmények között. Hogy érzitek, segítheti ez a csapatot például a kezdeti izgulás legyőzésében, vagy ennek ellenére is számítotok hasonlóra? Hogyan lehet ilyenkor erre fejben előzetesen felkészülni szerintetek?

„Nyilván mindig kicsit könnyebben kezeli azokat a helyzeteket az ember, amiket már egyszer átélt. Igyekszünk higgadtak maradni és kizárni a „külső” tényezőket, csak a játékra és a jó teljesítményre koncentrálni."

Milyen céllal vágtok neki a Szuperkupának, mi az az eredmény, amit mindenképp el szeretnétek érni a versenyen?

„Tartjuk a szezon elején elkezdett mentalításunkat. Nem szeretnénk konkrét elvárásokat lefektetni magunkkal szemben, de 110%-on fogunk pörögni és mindent megteszünk azért, hogy a tőlünk telhető legjobb eredménnyel zárjuk a hétvégét."

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság - Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre, Budapesten a Gamerlandben. Ha a helyszínen szeretnéd követni a mérkőzéseket, úgy regisztrálj nézőnek ezen az oldalon (a belépés mindenki számára ingyenes), de a találkozókat online a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján is élőben megtekinthetők.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.