K&H MNEB-HO: Csalódott lenne a Szuperkupán az MTK Budapest, ha nem aranyéremmel zárná a küzdelmeket

K&H MNEB-HO: Csalódott lenne a Szuperkupán az MTK Budapest, ha nem aranyéremmel zárná a küzdelmeket

A K&H Junior Rocket League 3v3 Kupa győztese ugyanilyen eredményben bízik az augusztus végi Szuperkupán. 

2022. augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa offline döntője a Gamerlandben. 12 csapat küzd meg a kétnapos tornán az 500 000 forint összdíjazású, szezon végi tornán, melyért az együttesek közel 1 évet küzdöttek.

A tornán a ponttáblázat első 10 helyezettje automatikusan ott lehet, míg további 4 csapat egy online, vigaszágas-kieséses rendszer pótselejtezőn csaphatott még össze a hátralévő két férőhelyért. A versenyt megelőzően minden résztvevő csapatot megkerestünk 1-1 interjúval, az eddigieket alább olvashatjátok:

Az MTK Budapest az alapszakaszban kétszer bronzérmet, kétszer pedig aranyérmet tudott elérni, a Tavaszi Döntőn pedig 3-4. helyen zárt, legutóbbi eredményük azonban a július 9-i K&H Junior Rocket League 3v3 Kupán elért 1. helyezés, így kupagyőzelemmel hangolhattak a Szuperkupára. A csapat tagjai:

  • Gogi
  • Mateos
  • richmond
  • shadix (csere)

Kupagyőzelem a Junior Kupán, ezüstérem az őszi és bronzérem a tavaszi szezonban, többszörös heti kupa győztes is a csapat, és végül a 2. helyen zártatok a ponttáblázaton, gratulálunk ehhez! Hogy éltétek meg ezt a szezont, mennyire pozitívak vagy negatívak az érzéseitek így utólag visszatekintve az előző évre?

„Összegezve büszkék vagyunk a teljesítményünkre, minden adott volt hogy első helyen végezzünk de nem voltunk elég motiváltak a heti kupákhoz, a tavaszi döntőn nem tudott sajnos a main roster játszani, de ezek mindig benne lesznek. Remek szezon volt, reméljük méltó befejezést tudunk adni a nézőknek."

1.5 éve van már együtt a csapat ezen felállásában, tavaly március óta a Gogi - Mateos - Richmond - Shadix négyes alkotja az MTK Budapest csapatát. Hogy érzitek, szolgálhat előnyötökre az, hogy ilyen régóta együtt van már a csapat? Mennyire tudtatok összekovácsolódni ezen idő alatt?

„Egyértelműen ez a legnagyobb előnyünk a többi csapattal szemben. A játékban és a való életben is szoros kötelék alakult ki közöttünk. Aranyérmet szerzett a csapat a július 9-i Junior Kupán."

Van az a mondás, hogy „a jó pap is holtig tanul”, van-e esetleg bármi olyan tapasztalat, amelyet pont ezen a döntőn szereztetek és akár a Szuperkupán is segítheti a csapatot?

„Talán az egyetlen új impulzus ami ért minket, hogy mi vártunk a Grand Finalbe és mi veszítettük el a Grand Final első szettjét. Ebből is tanultunk, nem adtuk fel és sikerült megvédeni a címet."

Milyen céllal vágtok neki a Szuperkupának, mi az az eredmény, amit mindenképp el szeretnétek érni a versenyen?

„Nem szeretnék köríteni, elsők szeretnénk lenni. Minden utána jövő helyezés csalódás lenne számunkra."

Van-e már tervetek a következő szezonra? Folytatjátok együtt, vagy lesz játékosváltozás?

„Alapjáraton nincs tervben változás, de ki tudja. Olyan életszakaszban vannak a srácok ahol elkezdenek dolgozni , nem tudjuk kinek mennyi ideje lesz."

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság - Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre, Budapesten a Gamerlandben. Ha a helyszínen szeretnéd követni a mérkőzéseket, úgy regisztrálj nézőnek ezen az oldalon (a belépés mindenki számára ingyenes), de a találkozókat online a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján is élőben megtekinthetők.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!