A Complexity irányítója most először került a legjobbak közé - HLTV Top 20

A Complexity irányítója most először került a legjobbak közé - HLTV Top 20

BlameF lett a tavalyi év 6. legjobbja.

Töredelmesen bevalljuk, hogy mi bizony nem gondoltuk volna, hogy a jelenlegi Complexity ennyire erős lesz. Tavaly rakták össze a csapatot és meglehetősen véletlenszerű felállásnak tűnt, nem csak első, de sokadik ránézésre is. Idővel mégis az egyik legjobb csapattá értek össze, aminek irányítóját, blameF-t választotta a HLTV 2020 6. legjobb játékosának.

A dán irányító meglehetősen különc módon került a legjobbak közé. Teljesen más fejlődési ívet járt be, mint társai, neki nem voltak meg a szokásos dán szintlépesek, az egyre nevesebb és nevesebb csapatok. Helyette szinte a semmiből robbant be 2018-ban az Epsilonban.

Ott szerezte meg első LAN tapasztalatait, de sok időt nem töltött a csapatnál. A Heroic szinte azonnal, négy hónappal az Epsilonba való igazolása után lecsapott rá. Ott már a dán CS:GO neves játékosaival játszott és fejlődött. Sok babér viszont nem termett a csapat számára. Bár egyéni játékát szinten tudta tartani és szépen lassan egy remek irányító lett blameF-ből, az akkori Heroic leginkább annyit tudott felmutatni, hogy részt vettek a legnagyobb eseményeken is, de sok győzelmet nem gyűjtöttek.
Aztán jött Jason Lake és a Complexity, dobták az NA felállást, helyette egy nemzetiségüket tekintve, mix csapatot igazoltak le, aminek irányítására blameF-t szerezték meg. Nem sokan gondolták akkor, hogy sikeres lesz a felállás, ők mégis rácáfoltak mindenkire. Főleg 2020-ban voltak szép eredményeik, mint például a 4 db Home Sweet Home kupa vagy a BLAST Premier Spring győzelem.
Voltak azért gondjaik, nehezen tartották meg stabilan a teljesítményüket, így több olyan verseny is volt, amin az elsők között búcsúztak. Elveszítették oBot is, helyére pedig jks-t igazolták le, akivel az év végén úgy tűnt, hogy még erősebbek lehetnek majd. BlameF pedig kifejezetten jó évet zárt. Nem csak irányítóként mutatta meg többször is, hogy rendkívül okosan és biztosan igazgatja a csapatot, de az egyéni játéka is bitang erős volt.
Átlagosan 82.3 sebzést osztott ki körönként, 2020 legjobb gránáttal sebző játékosai között volt és 1vX helyzetekben is nehéz volt fogást találni rajta. Meglennénk lepődve, ha idén nem sikerülne minimum ugyanezt a szintet tartaniuk, de blameF és a Complexity az a csapat, amelyik akár a világelső címre is esélyes lehet.

2020 legjobb 20 játékosa a HLTV listáján:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!