Ötödjére is a legjobbak között NiKo - HLTV Top 20

Ötödjére is a legjobbak között NiKo - HLTV Top 20

NiKo lesz az, aki újra felvirágoztatja a G2-t?

A bosnyák Nikola "NiKo" Kovač kétségtelenül az egyik legtehetségesebb profi CS:GO játékos, de vajon ennyi elég lesz 2021-ben? Ő lesz az aki felvirágoztatja a G2-t vagy rövid idő után dugába dől majd a tervük, ahogy történt az a FaZe esetében is?

Nehéz ezekre válaszolni, NiKo tehetségében nem kételkedünk, de ahogy előző csapata, a FaZe is mutatja, nem minden a hírnév és nem minden a bitang erős egyéni játék. Persze a statok között jól mutat, így lett most NiKo 2020 4. legjobb játékosai is. Ha kíváncsiak vagytok, hogy honnan és miként jutott el a G2-ig, akkor a lenti cikkben pótolhatjátok a sztorit.

Nézzünk csak végig a tavalyi statisztikáin. Ő volt a legtöbbet sebző játékos, átlagosan 86.5 sebzést osztott ki körönként, de hasonlóan impresszív számokat látunk a neve mellett szinte minden kategóriában. 0.78-as K/R, 0.40-es átlagos, körönkénti fejlövés, +547-es K/D arány és a 2020-ban lejátszott pályáinak t9bb, mint 75%-án pozitív HLTV értékelést szerzett. Elképesztő teljesítmény, amit már évek óta tart a bosnyák, de korábbi tier1-es csapatai, a mouz és a FaZe így sem értek fel a csúcsra.

2020 legjobb 20 játékosa a HLTV szerint:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!