Device, az örök harmadik ?- HLTV Top 20

Device, az örök harmadik ?- HLTV Top 20

A kérdés már csak az, hogy ZywOo vagy s1mple lesz 2020 legjobbja?

Valószínűleg a fogadóirodák sem adtak volna túl nagy szorzót arra, hogy idén is device, s1mple és ZywOo lesz a Top 3 HLTV-n, ahogy device harmadik helye is borítékolható volt. Nem csak azért, mert 2015-ben, 2016-ban és 2019-ben is a harmadik helyig ért fel, hanem mert ZywOo és s1mple idén is sokkal stabilabb teljesítményt nyújtottak.

Nicolai "device" Reedtz nevét már a CS:Source-os időkben is ismerték, legalábbis hazájában, Dániában biztosan. Nevével együtt azt is tudták, hogy nem ő a legmotiváltabb fiatal játékos a piacon, nem is nagyon maradt meg huzamosabb ideig egy csapatban sem. Ez nem változott a CS:GO megjelenése után sem, bár hamar a CPH Wolves játékosának tudhatta magát, két hónap után már repült is a csapatból. 2013 végén tét vissza, akkor már gyakorlatilag egy új device képében.
Ekkor már csapattársai között volt Xyp9x és dupreeh is. 2014-ben már a Dignitas volt, ahol egyre nagyobb hírnevet szerzett magának, részt vett az év mindhárom Major tornáján, de néha még ekkor is küszködött a kiszámíthatatlanságtól. Az áttörést a TSM jelentette, ahol már karrigan irányította device-ékat. Megszerezték első kupa győzelmeiket, device pedig ezekben az időkben már szinte páratlan játékáról tett tanúbizonyságot. Érdekes, hogy ekkor még nem main AWP-s volt, 2016-ban vette csak magára az új szerepet.
Ez pedig meghozta azt a sikert, amit még ma is látunk az Astralis neve mellett. 2016 januárjában igazolt a frissen alakult az Astralishoz, akik egyébként pont ma ünneplik az 5. születésnapjukat. Onnan pedig már nem volt megállás, győzelmet győzelemre halmoztak, minden évben ott voltak a legjobbak között, három év alatt pedig négy Major győzelmet zsebeltek be, amivel már megelőzték a fnaticot, akik 3 Major alkalmával voltak a legjobbak.
Bár 2020-ban komoly gondok is voltak a csapat körül, device egész éves teljesítményével kiérdemelte, hogy a 3. legjobb játékos legyen. Az egyik legjobb AWP-s volt tavaly, aki ellen nehezen találtak ellenszert a többiek. +776-os K/D arány, 1.26-os impact ráta, 80.5-ös átlagos körönkénti sebzés jellemezte őt 2020-ban és ez csak néhány a legkiemelkedőbb statisztikái közül.

2020 legjobb 20 játékosa a HLTV szerint:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!