Hirdetés

League of Legends: Minden, ami a 2022-es LoL Worlds meccsein történt

24 csapat küzd meg a világ legnagyobb League of Legends versenyén, de a végén csak egy győzhet!

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Szeptember 29-én végre elindult a várva várt 2022-es League of Legends világbajnokság. Az év legfontosabb LoL-eseményét rajongók milliói várják, a világ legjobb játékosaival egyetemben. Ahogyan minden évben, úgy most is nem várt fordulatokra, összetört és megvalósult álmokra számíthatunk, már az első meccs előtt is rengeteg kérdés kavargott bennünk. Kik okozzák a legnagyobb lehetőséget? Miért éri meg nézni a meccseket? Mely hősöket láthatjuk rendszeresen? És persze a legfontosabb: ki nyerhet a végén?

Napokig úgy tűnt, nagy bajban van a Fnatic, szerencsére meggyógyult két kulcsjátékosuk, így teljes erővel vethetik bele magukat a harcokba. Nincsenek könnyű helyzetben az európai együttesek, úgyhogy bőven szükségük lesz a szurkolásra. Ezt a magyar nyelvű közvetítés előtt megtehetitek, a lolesports.com oldalán és az esport2tv Twitch csatornán is. A Worlds selejtezőjének hivatalos menetrendjét itt találjátok.

Döntő

Elődöntők

Negyeddöntők

Főtábla - Csoportkör

Play-In

Szerinted ki lesz a végső győztes?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!